A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Teqball bérlés-ki kell próbálni ezt a forradalmi labdajátékot!

A Teqball egy olyan magyar találmány, ami az elmúlt években forradalmasította a labdajátékok világát és a világon milliók szerették meg, ezért a Teqball bérlés biztosan nem fog csalódást okozni! A játék alapja a speciális teqball asztal, ami leginkább a már jól ismert ping pong asztalhoz hasonlít, de hajlított formában. A játék kéz a kézben jár a focival, így a focifanok körében igazi siker – és az otthoni munkavégzésben tökéletes felüdülést nyújtó kellék. A kezdeti koncepciók szerint a játékot focilabdával játszották, ám azóta kialakult a röplabdás, ping pongos, teniszlabdás, és a focilabda dobós verzióinak szabályrendszere is.
A teqball-al fejlesztheted a labdakezelési technikádat, a reakcióidődet és a döntéshozatali készségedet is, mindemellett persze remek szórakozás minden korosztálynak.

Számos világhírű focicsapat játékosai gyakorolnak a Teqballt használva.

Miért ajánljuk?

Mert a Teqball egy olyan új, futballalapú sport, amely jétákosan fejleszti a koncentrációs készséged és állóképességed. Ezen túl a speciálisan meghajlított asztalon egy könnyen megtanulható és látványos sportot űzhetsz,  mivel, ha már párat tudsz focilabdával dekázni, a teqball is egyszerűen fog menni.
Minimális a sérülésveszély, mivel a játékosok nem kerülnek egymással fizikai kontaktusba és a szabályok szerint az asztalt sem érinthetik meg. Ha izgalmas és mozgalamas élményre vágytok,a Teqball bérlése lesz a legjobb döntés!

A Teqball nem versenytársa a focinak, éppen ellenkezőleg- tökéletes kiegészítője azáltal, hogy használata magabiztossá teszi a játékost, tökéletesíti a levegő-levegő játékot és fejleszti a döntéshozatali képességet is.

Az eszközt kertekbe ajánljuk, helyigénye 4 x 10 méter.

A Teqball asztalainkat, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégánk részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.

A Teqball bérlés nettó díja:

  • 1 napra: 60.000 Ft
  • 1 hétre: 180.000 Ft
  • 1 hónapra: 504.000 Ft
  • 2 hónapra: 630.000 Ft

Teqball bérlés hosszú távra

Az árakért kattints!

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)