A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Társasjáték bérlés rendezvényre, mert társasozni jó!

Társasjáték kettőtől  tíz főig, három éves kortól száz évesig! Társasjátékaink között biztosan mindenki megtalálja majd a számára legideálisabb játékot.  Stratégiai, logikai, vagy fejlesztő játék esetében is egy külön világba csöppenhetnek a résztvevők, a Jumanji-n kívül mindenféle társassal rendelkezünk! Tökéletes kiegészítője a játszóháznak, családi napoknak vagy céges bulinak.

Társasozni mindenki szeret! Összehozza az emebereket, szórakoztat, fejleszt és kikapcsol. Nem lehet vele mellélőni! A társasjátékok továbbá fejlesztik a gyerekek motorikus képességeit, kreativitását, és a koncentrációt, és remek kikapcsolódást nyújtanak! Családi napok elengedhetetlen kellékei, de minden olyan rendezvényre ajánljuk, ahol tudjuk, hogy számíthatunk gyerekközönségre is.

Mi szeretjük, ha gyerekeknek a sportos szórakozás mellett, tudunk nyújtani olyan programot is, amiben igazán elméllyedhetnek és fejleszti őket, miközben továbbra is jól szórakozank. Fontosnak tartjuk fejleszteni a gyerekek kreativitását és koncentrációs képességét, mindezt természetesen játékos formában. Társasjátékaink pontosan ezt nyújtják! Lefoglalják a gyerekeket, miközben remekül szórakoznak és tanulnak is. Nem is beszélve arról, hogy amíg ők játszanak, addig a szülőknek is lesz egy kis ideje a szórakozásra. Béreljetek Ti is társasjátékokat rendezvényetekre, és nyújtsatok többet gyerek vendégeiteknek a puszta szórakozásnál, vagy dobjátok fel a céges bulit egy kis társas partival és sok nevetéssel!

Társasjátékainkat minden korosztálynak ajánljuk! Kültéri-és beltéri rendezvényekre egyaránt kiváló választás, javasoljuk, hogy alakítsatok ki külön erre a célra egy területet, vagy kombináljátok a mobil játszóházzal.

A társasjáték bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 50.000 Ft+ ÁFA

Társasjáték bérlés

50 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)