A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Bérelj Szkanderpadot és megtudod ki a legerősebb!

A szkanderezést mindenki ismeri és mindenki próbálta már. De igazán profin szkanderozni nem lehet szkanderpad nélkül! Mindenki szívesen odaáll egy-egy meccsre a szkanderpadhoz ha bérelsz egyet a rendezvényedre. Legyen szó sportnapról, céges buliról vagy családi napról, az emberek ahogy meglátják, azonnal erőt vesz rajtuk a kíváncsiság, hogy erősebbek vagy sem a kollégájuknál, barátjuknál vagy éppen a férjüknél! Biztos lehetsz benne, hogy feldobod vele a bulit.

A szkanderezésnek, vagy más néven kardbirkózásnak, régi hagyományai vannak. Írországból származik, mégpedig a kikötők ivóinak népszerű kocsmai sportja volt, ahol verekedés helyett, az úriemberek szkanderrel döntötték el egy-egy vita kimenetelét. Hamar közkedvelté vált a kocsmákon kívül is, és önálló sportággá nőtte ki magát, amit világszerte rengetegen űznek. Ma már Európa- és világbajnokságot is rendeznek, több súlycsoportban nőknek és férfiaknak, illetve mozgássérülteknek is!

Ha gép ellen szeretnétek kipróbálni magatokat a barátaiddal vagy kollégáiddal, az sem akadály! Tőlünk szkandergépet is tudtok bérelni, a döntés csak rajtatok áll! Elektromos szkandergépünk, vagy szkanderpadunk segítségével megtudod milyen erőben vagy.

A szkanderpad napi bérlési díja 8 órányi időtartamra: 40.000 Ft+ ÁFA

Szkanderpad

40 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)