A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Sumo játék a rendezvények mókamestere

A sumo játék az egyi legszórakoztatóbb rendezvényeszközünk. Nem lehet vele mellé lőni! Családi nap, sportnap vagy céges buli, a sumo igazán jó hangulatot fog teremteni, ezt megígérhetjük!  A hatalmas sumo ruhákba bújva igazán vicces helyzetekbe kerülünk, miközben megpróbáljuk egymást kiszorítani a körből, vagy csak egész egyszerűen megpróbálunk felállni.

És most van egy jó hírünk,  Ti is belebújhattok egy sumo harcosok bőrébe, ha megrendelitek a sumo játékot rendezvényetekre! Higgyeték el, egyszerűbb és jóval szórakoztatóbb, mint 3 évig degeszre enni magatokat, hogy átélhessétek milyen egy igazán hatalmas sumo harcos élete. Sumo jelmezeinknek köszönhetően a rendezvényeteken kipróbálhatjátok, hogyan lehet kitolni valakit egy nagy körből, vagy ledönteni a lábáról, egy biztos, nem lesz egyszerű, cserébe nagyon vicces!  Mindemellett valódi szórakozás harcosnak- és nézőknek egyaránt, nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek is.

Dobjátok fel a bulit egy igazán szórakotató programmal, bérlejetek sumo játékot rendezvényetekre, és már indulhat is harc! „Hakkeyoi!”

Az eszköz területigénye 5×5 méter, lehetőleg füves, vízszintes terület, továbbá szükséges még 220V áramforrás.

A sumo játék bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 60.000 Ft+ ÁFA

Sumo

60 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)