A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Speaker bérlés rendezvények levezetéséhez

Egy profi speaker a rendezvény lelke és mozgatórugója.Egy rendezvény alapos megszervezése fontos feladat, de csupán az első lépés. A háttérmunka, a koordináció mellett szükség van valakire, aki kommunikál a vendégekkel, motiválja, aktivizálja, a programokon való részvételre biztatja őket. Így egészen biztosan senki nem maradhat le semmiről. Ha azt szeretnéd, hogy a rendezvény mindenki számára élvezetes legyen, bízd ezt a feladatot moderátorunkra, aki az első pillanattól az utolsóig végigvezeti a résztvevőket a programokon.

Legyen szó outdoor, indoor, családi vagy sportnapról, mindenképpen szükség van valakire, aki a szakértelmével felvértezve segíti a résztvevőket a programok ideje alatt, irányítja őket és biztosítja, hogy hangulat folyamatosan szinten legyen. Moderátoraink több éves tapasztalatukkal segítenek, hogy rendezvényed gördülékenyen és profin menjen.

Amellett, hogy a speaker biztosítja a rendezvény hangulatát és gördülékeny menetét, élvezetessé és izgalmassá varázsolja a rendezvényt. Szakembereink segítik rendezvényed profi lebonyolítását, és biztosítják, hogy minden résztvevő jól érezze magát és felhőtlenül szórakozzon. Tapasztalt moderátoraink kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy kollégáiddal jól szórakozzatok és a rendezvényen mindenki jól informált legyen.

Bérelj Te is szakképzett speakert rendezvényedre, és biztos lehetsz benne, hogy csapatod jó kezekben lesz, és mindenki elégedetten és kellemes élményekkel távozik majd.

Speaker bérlés napi díja 8 órás időtartamra: 100.000 – 500.000 Ft + ÁFA.

Speaker

100 000 Ft- tól (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)