A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Masszőr bérlés a relaxáló élményért

Masszőr bérlés remek ötlet céges sportnapokra, vagy ügyféltalálkozóra. Profi masszőreink kezei alatt elég néhány perc, és mindenki a nyugalom szigetén érzi majd magát. Kényeztesd vendégeidet relaxáló, frissítő masszázsal rendezvényeden, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki kipihenten fog haza menni.

Hétköznapok rohanása, stressz, munka, intézni valók, határidők. Mindannyian ismerjük az érzést, amikor a hét végére már csak leszeretnénk rogyni a kanapéra és valahol nagyon máshol lenni, de a legjobb az lenne, ha valaki megmaszírozná a hátunkat. Nem minig van lehetőség és idő egy masszázsra, pedig az egyik legjobb stresszoldó, hogy ellazuljunk és fellélegezzünk a mindennapok monotonitása alól. Ezért ha rendezvényedre a masszőr bérlés mellet döntesz, olyan programot nyújtasz vendégeidnek, amin biztosan mindenki szívesen részt vesz majd.

Tréningek, sportnapok levezető relaxáló programja lehet, de családi napra vagy céges csapatépítőre is jó döntés. Dobd fel vendégeid hangulatát ezzel az ellazító élménnyel és mindenki hálás lesz, hogy részt vehet a rendezvényeden.

Képzett masszőrjeink segítenek, hogy mindenki igazán kellemesen érezze magát, és emlékezetessé teszik a rendezvényt minden korosztály számára!

Masszőr bérlés díjára kérj ajánlatot.

Masszőr bérlés

Kérjen ajánlatot

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)