A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Lökd meg a kecskét had szóljon!

A Lökd meg a kecskét játék a vásárok és búcsúk atmoszféráját idézi. Tradicionális erőjáték, amely egy igazi férfipróba, tökéletes választás családi napokra, fesztiválokra de a céges bulit feldobja. Itt a lehetőség, hogy kiengedjétek a fáradt gőzt! Mérjétek össze a kollégákkal, barátokkal, ki a  legerősebb, és a céges buli vagy falunap máris izgalmas versennyé válik, közben pedig garantáltan sokat fogtok nevetni.

Rendezzetek igazi vásári hangulatot, és a lányokat se hagyjátok ki a buliból! Megfogtok lepődni, ha azt gondoljátok, hogy a Lökd meg a kecskét csak a férfiak játéka! Egy biztos, a vicces helyzetek és szórakozás garantált, ha a céges rendezvényt feldobjátok ezzel a szórakoztató eszközzel! Nem kell mást tennetek, mint megrendelni ezt az erőjátékot, és mi gondoskodunk a játék minden eleméről és szórakozásról!

Vajon te fel tudod lökni a kecskét a pálya tetejéig? Szedd össze minden erődet, gyürkőzz neki, és lökd meg a kecskét, hogy a lehető legmagasabbra csússzon fel a sínpályán! Varázsold céges rendezvényedet igazi vásári mulatsággá!

Az eszköz területigénye 3×5 méter, kültéri helyszínre ajánljuk.

A Lökd meg a kecskét napi díja 8 órányi időtartamra: 100 000Ft+ ÁFA.

Lökd meg a kecskét

100 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)