A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Lecsúszó kötélpálya a kalandos csapatépítő

Miért pont a lecsúszó kötélpálya? Azért, mert olyan élményben lesz részetek, amilyet legutóbb csak gyerekként élhettetek át! Fára mindenki mászott gyerekként, a csúszás örömét pedig már egész kicsiként megtapasztaljuk, amikor a játszótéren egymás után csúszunk le a csúzdáról, és már rihanunk is vissza, hogy újra átélhessük. A lecsúszó kötélpálya pontosan ezeknek az élményeknek a keveréke, de még annál is több, hiszen a természetben szabadon száguldva csúszhatunk le egy speciálisan kialakított kötélpályán, miközben igazi Tarzannak érezhetjük magunkat! Rendkívül felszabadító érzés.

A lecsúszó kötélpálya rendelése remek ötlet csapatépítő tréningekre, mert igazi kalandokat kínál, miközben a társaság minden tagja felszabadultan szórakozik. Családi napok és sport napok izgalmas helyszíne is, ahol kicsik és nagyok egyaránt átélhetik a csúszás örömét melyet az adrenalin ad.

Megfelelő körülmények (fás terület) között, akár 60 méter hosszú mobil pályát is tudunk építeni, hogy átéld Te is a lecsúszás örömét!

A lecsúszó kötélpálya bérlés napi díja (a pálya hosszától függően) 8 órányi időtartamra: 150.000 – 300.000 Ft+ ÁFA

Lecsúszó kötélpálya

150 000 – 300 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)