A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Kerékpáros akadálypálya, az aktív szórakozás

A kerékpáros akadálypálya a biciklizés szerelmeseinek tökéletes választás! Ez a szórakoztató program, remek lehetőséget nyújt fejleszteni az egyensúlyérzéket, kipróbálni magunkat meggyire vagyunk biciklizsonglőrök és közben még remekül is szórakozunk! Ehhez mi biztosítunk minden eszközt, nektek már csak fel kell pattanni a kerékpárokra és irány az akadálypálya.

 A kerékpáros akadálypálya bérlése remek választás családi napokra, sportnapokra és minden olyan rendezvényre ahol gyerekek is lesznek, mert az elsők között mindig népes gyereksereg akarja kipróbálni magát a pályán. Béreljetek Ti is  kerékpáros akadálypályát és rendezzétek meg saját házi bajnokságotokat! Mindenki jól fog szórakozni miközben szlalomozni próbál a különböző akadályok között.

Az egyensúlyérzék fejlesztéséhez, és a kerékpározás minden apró fortélyának elsajátításához nem is tudnánk jobbat ajánlani, mint a kerékpáros akadálypályát! Ehhez biztosítjuk a bicikliket, bójákat, a libikókát és az izgalmas pályát! Biztosak lehettek benne, hogy olyan pályával készülünk, ami minden korosztály számára szórakoztató és kihívás lesz.

Kültéri rendezvényekhez ajánljuk, az akadálypálya területigénye 20×20 méter, füves, vízszintes terület. Kisebb-és nagyobb gyerekek számára is ideális program.

A kerékpáros akadálypálya bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 90.000 Ft+ ÁFA

Kerékpáros akadálypálya

90 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)