A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Kacanga furfangos bicikli, a biciklizés új élménye

A Kacanga furfangos bicikli esetében nem igazán adott két kerék, egy váz, egy kormány és egy nyereg. Most azt kérdezed magadban, hogy akkor hogyan lehet vele bringázni? Pontosan ez a lényeg! Furfangosan! A kreativitásodra, egyensúlyérzékedre és egy nagy adag humorra lesz szükséged. Ugyanis a kacanga furfangos bicikli jóval több mint egy mezei bicikli.

Van, hogy hiányzik a pedál, esetleg több van, netán az egész mechanizmus teljesen ellentmond mindennek amit eddig a biciklizésről gondoltál. Van, amelyiket ketten kell, hogy tekerjétek, másképp nem fog elindulni, de vannak olyanok, ami egy személynek is kihívás. A kacanga furfangos bicikli amellett, hogy meghökkentő és rendkívül szórakoztató, fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt is. Ne hagyjátok ki a biciklizésnek ezt az új dimenzióját, ígérjük, hogy nem fogjátok megbánni!

A kacanga furfangos bicikli bérlése tökéletes választás csapatépítésekre, családi napokra és sportnapokra is, tényleg csak ajánlani tudjuk!  Gondoljátok újra, amit eddig a bringázásról hittetek, mert sok meglepetés fog várni titeket, de egy biztos, hogy jól fogtok szórakozni!

A Kacanga furfangos biciklik bérlése 8 órányi időtartamra 40.000 Ft+Áfa.

Kacanga furfangos bicikli

40 000 Ft (+ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)