A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Gumiasztal, a megunhatatlan kedvenc

Lehet a gumiasztalt nem szeretni? Mi nem hinnénk! Egyszerűen mindenki imád ugrálni trambulinon, legyen szó gyerekről, vagy felnőttről. Az ugrálás, és pillatanyi repülés élménye boldogsághormont és adrenalint termel, így ez a megfejtés arra, hogy miért töretlen ennek sport és szórakoztató eszköznek a sikere már évszázadok óta. Gondoltad volna, hogy a gumiasztal elődjét már az ősi Kínában és Egyiptomban is használták? De az első feljegyzések a trambulin használatáról az inuit eszkimóktól szárnaznak, akik rozmár bőrt használtak hozzá, és egyértelműen játékra is használták amellett, hogy életmentő eszközként is funkcionált. 2000-óta pedig már olimpia sportág is.

A gumiasztal bérléssel biztosra vehetitek, hogy a rendezvényetek nem lesz lapos! Akár családinapot vagy sportnapot szerveztek, legyen szó fesztiválról vagy falunapról, a trambulin sosem áll majd üresen. Amire még számítani lehet, hogy a rendezvény végén a szülők nehezen fogják tudni lekönyörögni a csemetéket róla.

Gumiasztal bérlését több méretben és nagy mennyiségben is biztosítani tudjuk rendezvényekre, így garantáltan nem lesz unatkozó gyerkőc a környéken!

A trambulin bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 35.000 Ft+ ÁFA

Gumiasztal / Trambulin

35 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)