A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Felfújható mászófal a kicsik szórakoztató falmászásáért

Tegyük a szívünkre a kezünket, mi magunk is nagyon szívesen kipróbálnánk a felfújható mászófalat. Akkor képzeld el, amikor a gyerekek meglátják majd a rendezvényeden! Azon nem kell aggódni, hogy az eszköz kihasználatlan lesz, azon már inkább, hogy a rendezvény végén minden gyerkőcöt letudjunk csalogatni majd róla! A felfújható mászófal a családi napok favoritja, de sport napokon és fesztiválokon is mindig népes gyereksereg veszi körül.

Kisgyerekek számára felejthetetlen élmény, amikor egy felfújható légvár található egy rendezvényen. Ráadásul ez egy olyan légvár, amin a falat is meg lehet mászni! Tapasztalataink alapján minden gyerek ki szeretné próbálni, animátoraink folyamatos biztosítása mellett pedig minden résztvevő biztonságban mászhat. Béreld ki rendezvényedre a felfújható mászófalat, és biztos lehetsz benne, hogy a rendezvényed gyerek vendégei, nagyon elégedettek lesznek és remekül fognak szórakozni!

A felfújható mászófal területigénye 6×6 méter füves, vízszintes terület. Az mászófalat csapatunk minden biztonsági előírásnak megfelelően állítja fel, és ellenőrzi a rendezvény helyszínén. A játék biztonságos menetéről pedig  animátoraink gondoskodnak majd.

A felfújható mászófal bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 130.000 Ft+ ÁFA

Felfújható mászófal

130 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)