A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Óriás felfújható akadálypálya a gyerekek álma

A felfújható akadálypálya a gyermekek számára az egyik legizgalmasabb kihívás kültéri rendezvényeken. Mindannyian ismerjük az izgalmat, amikor az akciófilmekben a katonák kiképzésénél betekintést nyerünk abba, hogyan születnek a hősök. Ezt az izgalmat hozzuk el a rendezvényedre az óriás felfújható akadálypályával! Van itt minden, a több állomásos akadálypálya része a kötélháló alatt kúszás, a farönkökön lépkedés, kötélháló átmászás és társai, amivel a gyerekek igazi hősnek érezhetik magukat!

Tegyük a szívünkre a kezünket, mi magunk is nagyon szívesen kipróbálnánk. Akkor képzeld el, amikor a gyerekek meglátják majd a rendezvényeden! Azon nem kell aggódni, hogy az eszköz kihasználatlan lesz, azon már inkább, hogy a rendezvény végén minden gyerkőcöt letudjunk csalogatni majd róla! A felfújható akadálypálya a családi napok favoritja, de sport napokon és fesztiválokon is mindig népes gyereksereg veszi körül.

Béreld ki rendezvényedre az óriás felfújható akadálypályát, és biztos lehetsz benne, hogy a rendezvényed gyerek vendégei, nagyon elégedettek lesznek és remekül fognak szórakozni!

A felfújható akadálypálya területigénye 7×12 méter, így kültéri rendezvényekre ajánljuk, a nagyobb korosztály számára. Az akadálypályát csapatunk minden biztonsági előírásnak megfelelően állítja fel, és ellenőrzi a rendezvény helyszínén. A játék biztonságos menetéről pedig  animátoraink gondoskodnak majd.

A felfújható akadálypálya bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 90.000 Ft+ ÁFA

Felfújható akadálypálya

90 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)