Euro darts gép bérlés

A darts (ami angol eredetű) az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki tud játszani és jól szórakozik közben. Ezért az Euro darts gép bérléssel nem lehet mellé lőni!

Az Euro darts, Magyarország legnépszerűbb darts gépei közé tartozik, othhoni használatra is tökéletes!  A  darts gép a nyilak célba érkezését és eltávolítását egy elektromos érzékelővel követi, így nektek már nem kell a pontokat fejben tartanotok. A szabályok nem bonyolultak, de az egyik legfontosabb, hogy a dobónak 237cm-re kell állnia a darts táblától és mindkét lábnak a dobóvonal mögött kell lennie! A másik alapszabály pedig, hogy az eldobot nyilat akkor sem lehet újra eldobni, hogyha az nem érte el a táblát.

Mint már említettük, az elektromos Euro darts gépekkel többféle játék is játszható, így ti döntitek el melyik a kedvencetek! A játékszabályok játékonként változnak, de munkatársaink szívesen segítenek eligazodni a játék típusok között és felvilágosítást adni a játékszabályokról. Nektek már nem kell mást tennetek, mint élvezni a játékot és megnyerni a bajnokságot!

Ha megjött a kedved egy jó kis házi darts versenyhez, akkor nincs más dolgod mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi segítünk, hogy a saját darts bajnokságod megvalósuljon!

Az Euro darts gépünket, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégáink részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.

A bérlés nettó díja:

  • 1 napra: 45.000 Ft
  • 1 hétre: 135.000 Ft
  • 1 hónapra: 378.000 Ft
  • 2 hónapra: 472.500 Ft

Euro darts gép

A tartós bérlet árakért kattints

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)