A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Csúszdás légvár a kicsik favoritja

A  csúszdás légvár bérlés tökéletes ötlet bármilyen rendezvényre, ahol gyerekek is lesznek. Egyszerűen nem lehet vele mellé lőni! A gyerekek abszolút kedvence, minden kisgyerek azonnal rohan, hogy ugrálhasson, amint meglátja a felfújható légvárat. És ha őszinték akarunk lenni, legszívesebben mi magunk is ezt tennénk! 🙂

Legyen szó családi napról, falunapról, céges rendezvényről vagy bármilyen fesztiválról, a gyerekek imádják! Ezért őszintén csak azt tudjuk mondani, hogy a csúszdás légvár bérlés minden olyan rendezvény kötelező szórakoztató eszköze, ahol gyerekek is részt vesznek majd. Ha szeretnéd, hogy rendezvényed gyermek közönsége biztosan jól szórakozzon, akkor csak rendeld meg tőlünk ezt a szórakoztató eszközt és a siker garantált! Az egyetlen probléma, ami felmerülhet, hogy a rendezvény végén az anyukák sorban állnak majd, hogy lekönyörögjék gyerkőceiket az eszközről, de ez valószínűleg nekik sem lesz olyan hatalmas gond, azután, hogy a csemeték egész nap jól szórakoztak és le is fáradtak.

A csúszdás légvár oldalai felfújható falakkal vannak körbevéve és a bejáratánál felfújható kilépő található, a biztonságos ugrálás érdekében. Természetesen csapatunk segít biztonságban beüzemelni a rendezvény helyszínén.

A csúszdás légvár bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 70.000 Ft+ ÁFA

Csúszdás légvár

70 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)