A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Csocsó bérlés-otthonra!

A csocsó bérlés az, amivel nem lehet mellé lőni! Minden korosztályban találunk csocsó őrülteket. Nemtől és kortól függetlenül, a csocsó remek szórakozás mindenki számára, a pár perces mérkőzések felüdülést jelentenek az otthoni munkavégzésben. Mindenki ismeri, mindenki játszott már vele, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki örülni fog neki amint meglátja a rendezvényeden.

Bár a csocsót mára a világon mindenhol ismerik és szeretik, arról nincs biztos megegyezés, hogy honnan is ered. Gyakorlatilag majdhogynem minden európai ország szeretné a magáénak tudni, vannak történetek Angliából, Spanyol országból, Francia országból és Belgiumból is, melyek mind igazolni szeretnék, hogy náluk találták fel az asztali focit. Ezek a történetek egy valamit bizonyítanak csak, hogy már az 1900-as évek elején több európai országban is megjelent, majd gyorsan közkedvelté vált a csocsó. De, hogy ki volt az első, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni. A lényeg, hogy Ti most sajátotoknak érezhetitek, ha a csocsó bérlés mellett döntötök!

A bombáinknak örülni éppen akkora móka, mint az öngólokon nevetni, és minél többet játszunk, annál többet fogunk tapasztalni mindegyikből. Ha beindul a játék, a hangulat nagyon gyorsan a tető fokára hág, és már nem is kell sokat várni az első, csocsóasztal alatt átmászó játékosra.

A csocsó asztalainkat, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégáink részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.

Az csocsó bérlés (asztali foci) bérlésének nettó díja:

  • 1 napra: 35.000 Ft
  • 1 hétre: 105.000 Ft
  • 2 hétre: 294.000 Ft
  • 1 hónapra: 367.500 Ft

Csocsó hosszú távú bérlése

Az árakért kattints

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)