A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Célbarúgó szett a foci szerelmeseinek

Célbarúgó szett bérlése nagyszerű ötlet minden olyan rendezvényre ahol tudjuk, hogy a fociőrültek is lesznek! Ez az egyszerű, de nagyszerű ügyességi játék, olyan koncentrációt igénylő feladat, mely során egy 3×2 méteres, kapura kifeszített molinón kell a megfelelő méretű és pontértékű lyukba rúgni a labdát. Kicsik és nagyok is szívesen kipróbálják, eddig családi rendezvényeken, sport – és falunapon is sorban állás volt a kapu körül.

Ezért ha szeretnétek, hogy rendezvényeteken legyen egy kis versenyhangulat, és szeretitek a futballt, akkor a célbarúgó szett bérlését csak ajánlani tudjuk. Kortól, nemtől függetlenül mindenki kipróbáltja és beszállhat a versenybe. Nem kell hozzá más, mint egy 4×10 métere, lehetőleg füves szabad terület (betonon is megoldható természetesen), és máris indulhat a verseny.

Tedd próbára kollégáidat, barátaidat, béreljétek ki ezt a cseles játékot rendezvényetekre és rendezzetek házi célbarúgó bajnokságot! Meglátjátok majd, hogy nem is olyan könnyű, mint azt elsőre gondoltátok, de, hogy jól fogtok szórakozni, azt garantálhatjuk!

A célbarúgó szett bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 45.000 Ft+ ÁFA

Célbarúgó szett

45 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)