A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Black Jack asztal- és szett bérlés

A Black Jack az egyik legizgalmasabb szerencsejáték. Nem csak azért, mert lapot húzni 19-re kockázatos, hanem mert egy igazán pörgős kártyajáték, amely garantáltan feldob bármilyen összejövetelt. Pláne, ha a játékot profi osztó vezeti!

Ha Black Jack asztal bérlésében gondolkozol rendezvényedre, nem fogod megbánni! Olyan hangulatot teremthetsz, amely nem csak elegáns, de titokzatos és izgalmas is! Mi segítünk neked létrehozni az év legizgalmasabb rendezvényét, a világ egyik legnépszerűbb szerencsejátékával. Az asztal, zsetonok és természetesen egy profi osztó társaságában, a játék el fog varázsolni mindenkit!

A játékot több pakli francia kártyával játsszák. Mindenki az osztó ellen játszik. A cél, hogy a játékos lapjainak összértéke közelebb legyen a 21-hez, mint az osztó lapjainak összértéke, anélkül, hogy az összérték meghaladná a 21-et.
Blackjack-nek, azt a kombinációt nevezzük, amely egy ászból és egy figurából, vagy ászból és tízesből áll, és a játékos első két lapként kapja. A Black Jack minden egyéb kombinációt megver!

Szervezz kaszinótémájú év végi bulit, és biztos lehetsz benne, hogy kollégáid, barátaid nem fognak unatkozni!

Black Jack asztalainkat zsetonokkal és profi osztóval tudjátok megrendelni rendezvényetekre, hogy igazán emeljünk az est hangulatán.

Most itt a lehetőség, hogy Ti is igazi sztároknak érezzétek magatokat, és megmutassátok, hogy ki az igazán ravasz kártyaspíler!

A Black Jack asztal és szett bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 110.000 Ft+ ÁFA

Black Jack

110 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)