A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

BAGJUMP az ugrás szabadsága

Miért a Bagjump? Szabadesés, repülés, szabadság, és mindez biztonságosan! Ábrándoztál már arról, hogy milyen lenne kipróbálni a bunjee jumpingot? Vagy milyen érzrés lehet kiugrani egy repülőből? A Bagjump megadja neked mindezt úgy, hogy közben nem kell a biztonság miatt sem aggódnod. Egyszerűen csak ugorj, és az elmény felejthetetlen lesz, ezt garantálhatjuk!

Egy óriási, 1x 10 méteres párna vár majd ha megteszed, amibe 8 méter magasságból tudsz ugrani. A Bagjump párna speciális szelepekkel van felszerelve, amik egyenletesen eresztik ki a levegőt a beérkezést követően, majd a ventillátorai rögtön visszatöltik a megfelelő mennyiségű levegőt. Ennek a technikának köszönhetően az eszköz teljesen balesetmentesen használható, már csak  bátorság kell az ugráshoz!

Mi pedig a Bagjump egyik legnagyobb párnáját hoztuk el nektek, a gigantikus méretű “THE BANTAM”-et, a tökéletes élményért. Az eszköz bérelhető 8 és 10 méteres ugrótoronnyal is.

Bagjump bérlés 8 méteres toronnyal

450 000Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)

Magyarországon csak nálunk találod meg a Bagjumpot!

Ha szeretnéd kipróbálni, írj nekünk és elhívunk egy ugrásra!

A torony

A párna mellé építünk egy Layher elemekből álló tornyot, amiből 6 és 8 méteres magasságban van 1-1 ugrópont. Az ugrópontoknál 1-1 szakképzett instruktor mondja el az ugrási szabályokat, hogy sikeres legyen az ugrás. 8 óra alatt akár 600 ember is tud ugrani, így biztosan lesz még lehetőség többszöri próbálkozásra.

Brandépítés?

Keresed a megfelelő fesztivál megjelenést? Unod a „szokásos” eszközöket? Valami igazán látványosra vágysz? Megfelelő ellensúlyozással az egész torony molinózható, a párna első főoldalán további molinó helyezhető el. Az eszköz hágóvasakkal van körbekerítve, ami szintén brandingelhető.