A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

Babajátszó a babák bulija

A babajátszó a legkisebbek örömére készült, ugyanis gyakran megfeledkeznek egy-egy rendezvény szervezésekor a babákról, pici gyerekekről. Pedig ha családi napot rendezünk, vagy céges családi összejövetelt, gondolnunk kell a család minden tagjára, a legkisebbekre is, hiszen az ő szórakoztatásuk is fontos! Nem is beszélve arról, hogy apa és anya is szeretné jólérezni magát, ami nem mindig egyszerű, ha a rendezvényen nincs lehetőség a picik lefoglalására, felügyeletére.

Éppen ezért, mi úgy gondoltuk, hogy a babák se maradjanak ki a buliból, a babajátszó remek szórakozás lesz számukra! Összeraktunk nekik egy jó nagy adag játékot, hogy ők is élvezhessék a családi napot vagy céges rendezvényt.
A picik rengeteg játék közül válogathatnak, amik megfelelnek korosztályuknak, biztonságosak és szórakoztatóak. Vannak fejlesztő játékaink és természetesen játszószőnyegek is, ahol biztonsággal kúszhatnak mászhatnak a csöppségek. Játszhatnak szüleikkel is, vagy akár egymással, de a babajátszót kedves animátoraink felügyelik és segítik. Így a szülők nyugodtan rájuk bízhatják a piciket amíg kikapcsolódnak, a gyerkőcök jó kezekben lesznek, animátoraink pedig mindent megtesznek, hogy szórakoztassák őket. Így végre mindenki részesülhet a családi, céges és sportnapok örömeiből.

A babajátszó bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 65.000 Ft+ ÁFA

Babajátszó a legkisebbeknek

65 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)