A Galéria megtekintéséhez kattints a képre

3D karika az igazán extrém élmény

3D karika bérlésével biztosan különleges élményben részesít majd vendégeidet! Ha mindig is érdekelt, mit kell átélniük a pilótáknak egy kiképzés során,  akkor a 3D karika a Te eszközöd! Ebben az extrém rendezvényeszközben biztonsággal élhetitek át, hogy milyen ha szó szerint megfordul veletek a világ. Ezt az egyszerre 3 síkban mozgó karikát, a pilóták és az űrhajósok is használják a kiképzésükön, így elhihetitek, hogy igazán izgalmas és páratlan élményt nyújt, létrehoz egy, a súlytalansághoz hasonló állapotot.

Izgalmasan hangzik nem igaz? Ha szeretnétek megtapasztalni Ti is ezt az érzést, nincs más dolgotok, mint megrendelni tőlünk a 3D karikát rendezvényetekre. Sportnap, céges buli, fesztivál vagy akár családi nap, ez az eszköz biztosan felfogja dobni a buli hangulatát!

A karika területigénye 3×3 méter, vízszintes talaj. Használata teljesen biztonságos,  hevederrel és kapaszkodókkal van ellátva. Munkatársaink minden biztonsági szabályt betartva állítják fel rendezvényeden, majd felügyelik és segítik a működését. Nektek már csak élvezni kell a súlytalanság izgalmas, és felkavaró érzését. 🙂

A 3D karika bérlésének napi díja 8 órányi időtartamra: 100.000 Ft+ ÁFA

3D karika

100 000 Ft (+ ÁFA)

Válogass az eszközök és a programok között! A kiválasztott eszközöket kosárba téve tudsz egyedi ajánlatot kérni tőlünk!
Ha konkrét eszköz-, vagy program érdekel, használd a keresőt, vagy a szűrőt!:)